28-11-2024 11:47
Техпідтримка в Viber


Техпідтримка АВК⁩


Група підтримується безпосередньо розробниками
btm-left.pngbtm-right.png
Міні-чат
Для участі в міні-чаті Ви повинні авторизуватися

[off] 27.11.2024
Нет, дякую за роз'яснення.

[off] 27.11.2024
матеріалами та обладнанням одного суб'єкта господарювання (тобто Замовник і Підрядник - одна юридична особа) і підстав виокремлювати матеріали немає.

[off] 27.11.2024
форми КБ-2в та довідки про вартість не включається, а передається підряднику за окремим актом. Раніше була форма М-15а. У випадку виконання робіт господарським способом роботи виконуються силами та

[off] 27.11.2024
Відображати в актах давальницьку сировину та матеріали можливо лише при виконанні підрядних робіт шляхом проставляння позначки "поставка Замовника" у вартості матеріалу. Обладнання Замовника до

[off] 27.11.2024
Ксима, при будь-якому виді виконання робіт КБ-2в не є підставою для списання матеріалів та обладнання. Підставою для бухгалтерського обліку є звіт відповідальної особи (виконроба, майстра).

btm-left.pngbtm-right.png
ИCC
Інформаційно-довідкова система Зодчий
btm-left.pngbtm-right.png
Нормативна база
ГНч ГНч
ДСТУ ДСТУ
ЕНиР ЕНиР
РЭСН РЭСН
РЭСНмо РЭСНмо
РЭСНр РЭСНр
Реставрация Реставрация
Минпром Минпром
СцнПРдС СцнПРдС
Пусконаладка Пусконаладка
Прейскурант 260543Е Прейскурант 260543Е
btm-left.pngbtm-right.png




[On-Line консультация]
Сергій - Як вивисти в АВК розгорнутий розрахунок №1 Заробітня плата та інші супутні витрати? для податкової
Мария - Доброго дня. Хтось може підказати середньомісячну тривалість робочого часу з 10.11.24 року?
Артем - Доборого дня. підскажіть. державна установа, ремонт на 4му поверсі, як врахувати підіймання матеріалів на 4й поверх робочими?
Перегляд теми
Тут был(и) 1 Гостей
 Роздрукувати тему
Попробуйте - не пожалеете.
DIMA-050
Рецепт аджики. Кто попробует - каждый год будет запасать. Изумительна к борщу, а лучше всего - использовать при жарке мяса. (Соседи сбегаются на запах)

Все компоненты перекрутить на мясорубке. Добавить специи, истолченные в ступке или в кофемолке. хранить в холодильнике. (хотя на балконе тоже прекрасно стоит)

- Перец горький красный - 48 %
- Чеснок - 17 %
- Соль - 20 %
- Семена укропа - 1 %
- Кориандр (семена) - 3 %
- Томат-паста (Чумак) - 6 %
- Хмели-сунели (только не нашего производства, лучше всего - смесь разних производителей) - 3%
- Уксус 9% - 2 %
Пропорции надо точно выдержать. Я всегда пляшу от веса перца - сколько купил - столько и накрутил.

Прошлый год начал с 5 кг перцу - до сих пор запасы остались. Многовато. Даже для нашей большой компании.
Змінено: DIMA-050, August 14 2011 10:37
Оценить сообщение
 
Anna777
а пришли мне пожалуйста на адрес .... баночку аджики?WinkGrin










Не плыви против течения, не плыви по течению, а плыви туда, куда тебе нужно!)
Оценить сообщение
 
АВК
Я так понимаю, что вместо точек в сообщении должно стоять слово "фотографию"?Wink
Оценить сообщение
 
Anna777
АВК, фотографию на мяско не намажешьGrin










Не плыви против течения, не плыви по течению, а плыви туда, куда тебе нужно!)
Оценить сообщение
 
АВК
Так ведь можно прислать фотографию уже намазанного.38
Оценить сообщение
 
Anna777
АВК, я вам потом обязательно пришлю фотографию намазанного... посмакуетеPfft38










Не плыви против течения, не плыви по течению, а плыви туда, куда тебе нужно!)
Оценить сообщение
 
ksilit
а если еще и видео заснять, как мяско с пылу с жару, да дымится...ух..как весело будет
Оценить сообщение
 
АВК
Ребята, подождите пару недель.... шо ж вы режете без ножа! Пост на дворе!
После 29-го выкладывайте и видео и аудио, можете даже привезти мяско с аджичкой с доставкой на дом - не откажусь.
А пока - НЕ ИСКУШАЙТЕ!
Оценить сообщение
 
Anna777
АВК, смотрите ссылку...через пару недельWinkGrin
http://www.google...d=0CDUQsAQ
Змінено: ksilit, August 15 2011 23:05










Не плыви против течения, не плыви по течению, а плыви туда, куда тебе нужно!)
Оценить сообщение
 
Олег Венгрин
дед очень похожую аджику делал. соус табаско отстой по сравнению с ней.
Оценить сообщение
 
Селина
Рецепт интересен. А как Вы высчитываете эти проценты? Не легче написать в более привычных мерах (граммы, стаканы, ложки, штуки...)? Делаем похожую аджичку, но с яблочками кислыми-мммммммммSmile










Изучаю АВК и сметное дело!
Оценить сообщение
 
vad-rose
ЗВЕРЬ АДЖИКА!!!! сэнкс
мы, правда, еще и баклажанчиков добавили, ибо жене очень остро было Smile










______________________________
Эх, М28-847-3 да в офисе...
Оценить сообщение
 
Перейти на Форум:

btm-left.pngbtm-right.png
Авторизація
Логін

Пароль



Забули пароль?

 ВІДНОВИТИ 
btm-left.pngbtm-right.png
Навігація
bullet.gif Статті
bullet.gif Правила сайту
bullet.gif Зворотній зв'язок
Кошторисні програми
bullet.gif Замовити кошторис
bullet.gif C=>C=>C=>С
Різне
bullet.gif Увага!!! Курси!
bullet.gif Новини
bullet.gif Архів новин
btm-left.pngbtm-right.png
Зараз на сайті
bullet.gif Гостей: 23

bullet.gif Користувачів: 0

bullet.gif Всього користувачів: 25,412
bullet.gif Новий користувач: kabash7

Подивитись >>>
btm-left.pngbtm-right.png
224,277,205 унікальних відвідувачів Завантажено за 0.37 сек. - 52 Theme Fusionist by Harly
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА
ЗОДЧИЙ - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)