Добрий день!Підкажіть будь ласка,чи є роз'яснення до правомірного застосування зменшуючих коефіцієнтів, таких як К2=04 та К5=04, у нормах РЕКНУ у випадку виконання робіт частково або в меншому обсязі
Дд!Учасник в пропозиції по демаркуванню розмітки використав розцінку ДБ3-8-4(улаштуванн я розмітки)із коеф 0,44.Чим це регулюється,підкаж іть будь ласка!
Доброго дня!
возникло цікаве питання, мені треба по моїй будові отримати певну загальну суму(кошти не державні), як орієнтир дали суму основних фондів (нехай буде 50 мільйонів). то ж як мені прив'язати загальну вартість в верхньому куточку ЗКР до цієї суми основних фондів?
чи будуть ці ціфри однакові або як розрахувати таке?
народ, допоможіть)))
Змінено: sanchez, March 01 2013 15:18
дійсно дуже цікаве питання. зверніться до практикуючого бухгалтера.
Не дивлячись на найхитрішу організацію, підрядник не в змозі протистояти поганому кошторисному розрахунку. Кошторис - фундамент, на якому будується Проект..." Джон С.Маскаро, Президент Mascaro Inc.
sanchez, я не бухгалтер, но как заказчик занималась документами для открытия финансирования объекта, и в частности, оформлением титула стройки. Посмотрите, может, сориентируетесь.
Постановление КМУ от 7 мая 2008 г. N 436
Порядок утверждения титулов строек
Приложение 1 ТИТУЛ строения (объекта) :
Примечание 5. Стоимость основных фондов определяется не считая налога на добавленную стоимость и обратных сумм (стоимости материалов и изделий, полученных в результате разборка конструкций, снос и перенос зданий и, в том числе временных, материалов, полученных в порядке попутного добычи, и т.д).