Не дивлячись на найхитрішу організацію, підрядник не в змозі протистояти поганому кошторисному розрахунку. Кошторис - фундамент, на якому будується Проект..." Джон С.Маскаро, Президент Mascaro Inc.
ее производят только крупные производители, поетому плохой совсем ее нету. два года назад брал самую дешевую - забыл как называется- стоит хорошо. думаю выбор зависит от толщины налитого стакана и выдумки дизайнера.
в мене знайомий із Криму її хвалив, поки не випав норамльний град.
потім поміняв на металочерепицю.
Не дивлячись на найхитрішу організацію, підрядник не в змозі протистояти поганому кошторисному розрахунку. Кошторис - фундамент, на якому будується Проект..." Джон С.Маскаро, Президент Mascaro Inc.
не знаю, как град может повредить ОСБ плиту толщиной 10-12 мм , закрепленную на каркасе и оббиту/оклеенну битумной черепицей. конструкция еще крепче становится.
DIMA-050 написал(а):
ее производят только крупные производители, поетому плохой совсем ее нету. два года назад брал самую дешевую - забыл как называется- стоит хорошо. думаю выбор зависит от толщины налитого стакана и выдумки дизайнера.
Вы ж не сертификатом крышу кроете, возимите в руку кусок, посмотрите, если толстый, на полиэстере (руками не рвется) , посыпка красивая - все ок.
на самом деле ета черепица - просто порезаный красиво еврорубероид по цене в 2 раза дороже не порезанного.
ну и положить надо прямыми руками конечно.
все остальное - дешевые понты.
DIMA-050 написал(а):
Вы ж не сертификатом крышу кроете, возимите в руку кусок, посмотрите, если толстый, на полиэстере (руками не рвется) , посыпка красивая - все ок.
на самом деле ета черепица - просто порезаный красиво еврорубероид по цене в 2 раза дороже не порезанного.
вот тут я с Вами не согласен.. Сертификат - штука важная. Некачественная продукция его не имеет, это прямой показатель надежности.
DIMA-050 написал(а):
вот тут я с Вами не согласен.. Сертификат - штука важная. Некачественная продукция его не имеет, это прямой показатель надежности.
под столом!!!!!
то же видимо и к сметчикам относится..... нет сертификата сметчика - значит ты "некачественная продукция"
DIMA-050 написал(а):
под столом!!!!!
то же видимо и к сметчикам относится..... нет сертификата сметчика - значит ты "некачественная продукция"
Не плыви против течения, не плыви по течению, а плыви туда, куда тебе нужно!)
і чого ви шкіретесь. зовсім зіпсовані люди. ці слова звучать смішно хіба в нас. може людина за кордоном працювала
а по суті сертифікують будівельну продукцію спеціалізовані лабораторії. думаю не складе проблеми про купівлю цього сертифікату на продукцію домовитись, якщо продукція трошщки не дотягує до нормативів. і вартість цього сертифікату знову ж ляже у вартість цієї продукції. хоча як було г...м так стало сертифікованим г...м.
в нормальних країнах.
історія із життя: поляк яблучка на продаж вирощував. вклав гроші в бізнес. намалював бізнес план, взяв кредит. повіз в німеччину їх продавати. бо там вигідні ціни на них. але в лабораторії сказали вміст заліза не дотягує до норми на ... мг. бідолаха розуміючи що все накрилось погано завершив.
а щодо порівняння з сертифікованим кошторисником. хм. а може порівняєм з людиною з паспортом без паспорта, з вищою освітою і без вищої. можна ж обійтись без цих документів. але важкувато.
"... Недоброе таится в мужчинах избегающих вина, игр, общества прелестных женщин, застольной беседы. Такие люди или тяжело больны, или втайне ненавидят окружающих."
Мессир Воланд