Облаштовуємо зупинки покриттям ФЕМ, тактильною плиткою та огороджувальними стовпчиками, а стандартів ніхто не знає. Я складаю кошторис, але не знаю як.
Apple, ДБН В.2.5-56 і цих норм. Під’їзди до зупинок маршрутного транспорту між проїзною частиною та тротуаром, як правило, облаштовують пішохідним огородженням згідно з ДСТУ 8751. (ДБН В.2.3-5)
Веталина, 5.4.1Розміщення та обладнання зупинок маршрутного транспорту на вулицях потрібно здійснювати з урахуванням вимог ДБН Б.2.2-12, ДБН В.2.2-40, ДБН В.2.3-4, ДБН В.2.3-18
Уважаемые коллеги. Срочно нужна помощь в расчете перебазировки техники на 570км. В частности: автокран-10т, автосамосвал, миксер 4,5м3 на базе КАМАЗ, экскаватор. Нашел только методику расчета перебазировки башенного крана. Может кто-то поделиться "козой", буду очень признателен. Заранее спасибо
djurka написал:
Уважаемые коллеги. Срочно нужна помощь в расчете перебазировки техники на 570км. В частности: автокран-10т, автосамосвал, миксер 4,5м3 на базе КАМАЗ, экскаватор. Нашел только методику расчета перебазировки башенного крана. Может кто-то поделиться "козой", буду очень признателен. Заранее спасибо
Обратитесь по адресу: http://www.consultant.ru/online/base/?req=doc;base=ESU;n=10144
"Прейскурант N Б 66-01 на ремонтно-строительные работы по заказам населения" (утв. Постановлением Госкомцен РСФСР от 27.07.1978 N 597)
Текст документа: "ПРЕЙСКУРАНТ N Б 66-01 НА РЕМОНТНО-СТРОИТЕЛЬНЫЕ РАБОТЫ ПО ЗАКАЗАМ НАСЕЛЕНИЯ" (утв. Постановлением Госкомцен РСФСР от 27.07.1978 N 597) доступен: в выходные и праздничные дни в любое время. Удачи!