Облаштовуємо зупинки покриттям ФЕМ, тактильною плиткою та огороджувальними стовпчиками, а стандартів ніхто не знає. Я складаю кошторис, але не знаю як.
Apple, ДБН В.2.5-56 і цих норм. Під’їзди до зупинок маршрутного транспорту між проїзною частиною та тротуаром, як правило, облаштовують пішохідним огородженням згідно з ДСТУ 8751. (ДБН В.2.3-5)
Веталина, 5.4.1Розміщення та обладнання зупинок маршрутного транспорту на вулицях потрібно здійснювати з урахуванням вимог ДБН Б.2.2-12, ДБН В.2.2-40, ДБН В.2.3-4, ДБН В.2.3-18
Підкажіть будь ласка номер телефону в містах Кривий Ріг, Дніпропетровськ - Заводу залізобетонний виробів (потрібні збірні колони, фундаменти, фундаментні балки). Буду дуже вдячна.
Пробувала шукати в інеті, номера телефонів не відповідають. Я хотіла попросити допомоги у кошторисників які можливо співпрацювали чи співпрацюють з заводами в Кривому Розі і Дніпропетровську. В нашому місті заводи ЗБВ розікрали, розпродали і зараз на вони випускають тільки таку продукцію як розчин, бетон, піноблоки, тротуарну плитку, а для збірного залізобетону ні форм немає, ні печей. Знайшли один завод поблизу до нашого міста але не перевіривши ціни інших заводів в регіонах не хочеться Замовнику ціни називати на залізобетон. Дякую.