Облаштовуємо зупинки покриттям ФЕМ, тактильною плиткою та огороджувальними стовпчиками, а стандартів ніхто не знає. Я складаю кошторис, але не знаю як.
Apple, ДБН В.2.5-56 і цих норм. Під’їзди до зупинок маршрутного транспорту між проїзною частиною та тротуаром, як правило, облаштовують пішохідним огородженням згідно з ДСТУ 8751. (ДБН В.2.3-5)
Веталина, 5.4.1Розміщення та обладнання зупинок маршрутного транспорту на вулицях потрібно здійснювати з урахуванням вимог ДБН Б.2.2-12, ДБН В.2.2-40, ДБН В.2.3-4, ДБН В.2.3-18
"... Недоброе таится в мужчинах избегающих вина, игр, общества прелестных женщин, застольной беседы. Такие люди или тяжело больны, или втайне ненавидят окружающих."
Мессир Воланд
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста. Необходимо выполнить обшивку каркаса кровли склада профлистом, проложить утеплитель из минваты и смонтировать торцевые, угловые планки.
Для утеплителя взяла норму - Е12-18-3, профлист - Е9-42-2 + Е9-52-1, а вот как быть с планками не знаю. Попробовала Е9-40-1, но там высокие трудозатраты, не пропустят. По составу работ подходит Е12-12-1, а можно ли ее применить для профлиста?