24-04-2024 04:14
Техподдержка в Viber


Техподдержка АВК⁩


Группа поддерживается напрямую разработчикам
Мини-чат
Вы должны авторизироваться, чтобы добавить сообщение.

[off] 20.04.2024
Добрий день. Будь ласка, в кого є зразок кошторису на ремонт внутрішніх сан.-тех. систем у будинках? Скиньте, будь ласка на ivane.mkl@gmail.co
m

[off] 19.04.2024
п. 5.31 Настанови "за динамічної договірної ціни —не враховується."

[off] 19.04.2024
Динамічна договірна ціна може включати ризики?

[off] 18.04.2024
підкажіть, будь ласка, де можна подивитись форму акту передачі обладнання на відповідальне зберігання?

[off] 16.04.2024
Добрий день! Якщо можно технологічні карти. v.p.sidorenko@gmai
l.com


ИCC
Информационно-справочная система Зодчий
Нормативная база
ГНч ГНч
ДСТУ ДСТУ
ЕНиР ЕНиР
РЭСН РЭСН
РЭСНмо РЭСНмо
РЭСНр РЭСНр
Реставрация Реставрация
Минпром Минпром
СцнПРдС СцнПРдС
Пусконаладка Пусконаладка
Прейскурант 260543Е Прейскурант 260543Е




[On-Line консультация]
Любовь - \"Какую расценку применить при демонтаже утепления фасада пенопластом t= 50 мм\"
Олег - Потрібна допомога з вирішення питання по демонтажу утеплення фасаду, якщо взяти пряму розцінку на монтаж КБ15-78-1 з к.0,8 відповідно до норми, то ...
Анатолій - Вихідні дані: Влаштування віконних блоків (27,78т)/100м.кв./14,54(одиниць по 100м.кв.) Як перевести в м. кв. в кошторисі, КБ9-44-(1,2,3)?
Просмотр темы
» Для начинающих » Литература
Тут был(и) 1 Гостей
 Распечатать тему
ДБН Д.2.3.-12-99
vikky
Коллеги!
Поделитесь у кого есть ДБН Д.2.3-12-99 (технологічні трубопроводи) в формате Word, или любом другом с которого можно скопировать информацию в Word!
Оценить сообщение
 
vikky
П. С.: в загрузках не нашла!!!
Оценить сообщение
 
klo-p
Отправил на E-mail.
Оценить сообщение
 
Джуличка
Над мини-чатом нормативная база, там есть этот ДБН
Оценить сообщение
 
vikky
Век живи, век учись! СПАСИБО!!!!18
Оценить сообщение
 
smt
кто подскажет????существует ли какой то документ, в котором написано, что акт КБ-2 может быть отрицательным, т.е. сумма с минусом???? мой гл. бухг. требует с меня такой вид документа.я объясняю, что технадзор потребовал снять объемы которые были запроцентованы предыдущем месяцем, для того ,что бы не переделывать форму.
Оценить сообщение
 
alextione
ta-ta написал(а):
кто подскажет????существует ли какой то документ, в котором написано, что акт КБ-2 может быть отрицательным, т.е. сумма с минусом???? мой гл. бухг. требует с меня такой вид документа.я объясняю, что технадзор потребовал снять объемы которые были запроцентованы предыдущем месяцем, для того ,что бы не переделывать форму.


хм.
а где написано, что он НЕ может быть отрицательным? :)
у нас отрицательные объемы проходили спокойно, ни у кого вопросов не было ))
Оценить сообщение
 
kc
бухгалтера плохо воспринимают бумаги с минусом, особенно если там НДС и.т.д., что естественно, как бы проще переделать форму.
Оценить сообщение
 
vikky
А зачем снимать, объемы превышают фактически выполненные???? А куда технадзор смотрел в прошлом месяце????

[spoiler]ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ БУДІВНИЦТВА, АРХІТЕКТУРИ
ТА ЖИТЛОВОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Л И С Т

N 7/98 від 03.03.98 м.Київ
Щодо заповнення форми N КБ-2в "Акт приймання виконаних підрядних робіт"
У зв'язку з численними запитами щодо заповнення форми N КБ-2в "Акт приймання виконаних підрядних робіт" Держкомстат і Держбуд роз'яснюють.
1. "Акт приймання виконаних підрядних робіт", форма N КБ-2в, (в подальшому - Акт) - документ первинного обліку, який складається щомісячно для визначення вартості та обсягів виконаних будівельно-монтажних, ремонтних та інших підрядних робіт і є основою для складання "Довідки про вартість виконаних підрядних робіт та витрат" (форма N КБ-3).
2. Акт складається підрядником (субпідрядником для генпідрядника) та представляється замовнику (забудовнику).
3. При виконанні ремонтно-будівельних робіт розрахунки за виконані роботи можуть проводитись на підставі Акта, про що обумовлюється в контракті (договорі) на виконання робіт. При цьому Акт подається банку, що фінансує проведення ремонту.
4. Акт складає кожна організація, яка виконує будівельно-монтажні, ремонтні та інші підрядні роботи, незалежно від форм власності і джерел фінансування та способу виконання робіт: підрядний чи господарський.
5. В адресній частині Акта "Ідентифікаційний код" та "код за ДКУД" заповнює звітуюча організація - виконавець робіт (підрядник, субпідрядник).
Решта рядків адресної частини заповнюється у відповідності до контракту (договору) на виконання робіт. При цьому рядки "Найменування об'єкта" та "Локальний кошторис N ..." повинні відповідати затвердженій в установленому порядку проектно-кошторисній документації, на яку є позитивні висновки державних експертиз, що визначені чинним законодавством.
6. Заповнення граф 2, 3, 4, 6 здійснюється у відповідності з даними локальних кошторисів, а графи 5 - на підставі фізичних обсягів робіт, які відображені в журналі - обліку виконаних робіт (форма N КБ-6).
7. Вартість виконаних робіт розраховується в тисячах гривень. У випадку виконання підрядною організацією за звітний період незначного обсягу робіт розрахунки можливо виконувати у гривнях.
8. У випадку складання Акта на підставі кошторисної документації, що розрахована в цінах 1984 або 1993 років, після рядку "Резерв коштів на непередбачені роботи і витрати" відображається підсумок у цінах, в яких складена локальна кошторисна документація. Шляхом застосування галузевого індексу (додатки 6, ба, 6б, 6в, 6г, 6д до "Порядку визначення вартості будівництва, ремонту житла, об'єктів соціальної сфери, комунального призначення та благоустрою, а також реставрації пам'яток архітектури і містобудування", ДБН IV-16-98, частина II, що затверджений наказом Держбуду від 11.02.98 N 35) визначається кошторисна вартість виконаних робіт в базисних цінах 1997 року.
9. При нарахуванні накладних витрат від основної заробітної плати та при обчисленні додаткових витрат, що пов'язані з виконанням робіт в складних умовах, в графах 6, 7 зазначаються у знаменнику складові одиничної розцінки:
- основна заробітна плата;
- експлуатація машин.
10. Нарахування компенсацій по статтях витрат виконується з дотриманням чинного законодавства, положень "Порядку визначення вартості будівництва, ремонту житла, об'єктів соціальної сфери, комунального призначення та благоустрою, а також реставрації пам'яток архітектури і містобудування" (ДБН-IV-16-98, частина II) та "Посібника по формуванню договірних цін та проведенню взаєморозрахунків за виконані роботи" (схвалений і рекомендований до застосування Рішенням науково-технічної Ради Держбуду України від 4 лютого 1998 року N 16).
11. При заповненні Акта у статтях, витрати по яких відсутні, проставляється "--".
12. Нарахування податків і зборів (обов'язкових платежів) до бюджетів та до державних цільових фондів слід здійснювати у відповідності з "Порядком визначення вартості будівництва, ремонту житла, об'єктів соціальної сфери, комунального призначення та благоустрою, а також реставрації пам'яток архітектури і містобудування" (ДБН-IV-16-98, частина II) та відповідними законодавчими документами.
13. На загальну вартість виконаних робіт нараховується податок на додану вартість. У випадку звільнення від оподаткування частини вартості виконаних робіт, за загальним підсумком зазначається сума податку на додану вартість, що підлягає сплаті або була сплачена.[/spoiler]
Оценить сообщение
 
vikky
kc написал(а):
бухгалтера плохо воспринимают бумаги с минусом, особенно если там НДС и.т.д., что естественно, как бы проще переделать форму.


Тут противоположная ситуация, бухгалтер требует акт с минусом!
Оценить сообщение
 
Перейти на форум:

Авторизация
Логин

Пароль



Забыли пароль?
Запросите новый здесь.
Навигация
Статьи
Правила сайта
Обратная связь
Сметные программы
Заказать смету
АС-4
C=>C=>C=>С
Разное
Внимание!!! Курсы!!!
Новости
Архив новостей
Сейчас на сайте
Гостей: 24

Пользователей: 0

Всего пользователей: 25,397
Новый пользователь: antari005

Посмотреть >>>
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА
ЗОДЧИЙ - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем) АС4 Сметный программный комплекс. Кондиционеры