29-03-2024 12:23
Техподдержка в Viber


Техподдержка АВК⁩


Группа поддерживается напрямую разработчикам
Мини-чат
Вы должны авторизироваться, чтобы добавить сообщение.

[off] 29.03.2024
КР18-8-2 ( ямковий ремонт асф/бет суміші) подразумевает разогрев битума в составе работ? И для чего тогда в сборнике норма КР18-57-1 отдельно разогрев битума в котлах? Разогрев и поддержание в горяче

[off] 29.03.2024
Підкажіть усереднену відстань внутрішньобудівель
ного транспортування врахованого нормами для збірок Кб27?

[off] 28.03.2024
Подскажите пожалуйста расценку на снять, а потом обратно поставить стеклопакеты в м/пластиковых окнах

[off] 26.03.2024
sasa, Тільки залізобетонні вироби.

[off] 25.03.2024
170,25


ИCC
Информационно-справочная система Зодчий
Нормативная база
ГНч ГНч
ДСТУ ДСТУ
ЕНиР ЕНиР
РЭСН РЭСН
РЭСНмо РЭСНмо
РЭСНр РЭСНр
Реставрация Реставрация
Минпром Минпром
СцнПРдС СцнПРдС
Пусконаладка Пусконаладка
Прейскурант 260543Е Прейскурант 260543Е




[On-Line консультация]
Тетяна - чому при підвищенні середньомісячної зарплати зменшується загальна кошторисна заробітна плата????
Марія - Чи правомірно замовник вимагає змінити середньомісячну тривалість робочого часу з 167,33 (стандартна АВК) на 170,25 (лютий 2024)? Де можна прочитат...
Олег - При просмотре любых общих выходяших документов выдает ошибку \"Высота групп входящих в \"объединение\" (строки между \"Ь\" и \"Ъ\") превышает высот...
Просмотр темы
» Расчетные комплексы » Прочие вопросы
Тут был(и) 1 Гостей
 Распечатать тему
Договор на составление проектно-сметной документации (сметы)
Вит
Может у кого-то есть рыба такого договора? Заказчик сметы - околобюджетная организация, сметчика у них в штате нет (небольшие объемы работ), а просят работу (составление сметы) оформить по договору вплоть до копии диплома. Мыло vitger_@mail.ru
Оценить сообщение
 
ksilit
вот такой договор делали, подправить можно под себя
[spoiler]Договір № 1
про надання консультаційних послуг


м. Дніпропетровськ 15 листопада 2009р.


ПП , в подальшому ВИКОНАВЕЦЬ, в особі директора., що діє на підставі Статуту підприємства, та ПП , в подальшому ЗАМОВНИК-КОРИСТУВАЧ, в особі директора.., що діє на підставі Статуту, з другої сторони, разом іменовані Сторони, уклали даний Договір про наведене нижче.

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1. Замовник доручає, а Виконавець бере на себе зобов’язання надавати послуги зі складання кошторисно-договірної документації, та консультаційні послуги в частині перерахунку вартості виконаних робіт.

2. ЗАБОВ’ЯЗАННЯ СТОРІН

2.1. Згідно з умовами цього Договору Замовник приймає на себе такі зобов’язання :
2.1.1. Своєчасно та у повному обсязі надавати представникам Виконавця технічне завдання, документацію, записи та іншу інформацію, необхідну для надання послуг;
2.1.2. Відмовитись від будь-яких дій, які можуть вплинути на думку представника виконавця;
2.1.3. В передбачений цим Договором строк прийняти та сплатити надані консультаційні послуги;
2.1.4. У разі надання консультацій у формах, що потребують особистої присутності представника Виконавця у Замовника, забезпечити вказаному представнику (представникам) Виконавця робоче місця (місця), технічні засобі відповідно до поставлених задач та безперешкодний допуск в робочий час до відведених робочих місць.
2.2. Виконавець приймає на себе наступні зобов’язання :
2.2.1. Своєчасно, якісно і в повному обсязі у відповідності до вимог чинного законодавства України, надавати консультаційні послуги, передбаченні технічним завданням та кошторисом №1
2.2.2. Зберігати комерційну таємницю відносно отриманої в ході надання консультаційних послуг інформацію.

3. ПОРЯДОК ЗДАЧІ ТА ПРИЙОМУ КОНСУЛЬТАЦІЙНИХ ПОСЛУГ.

3.1. Замовник виплачує Виконавцю сплачує виконавцю винагороду згідно пункту 5.3 даного договору.
Після виконання робіт Виконавець передає замовнику Акт виконання послуг підписаний зі свого боку.
Замовник зобов’язується підписати зазначений Акт протягом 3 (трьох) робочих днів від дати його отримання та оплатити залишкову вартість послуг.



4. СТРОКИ НАДАННЯ КОНСУЛЬТАЦІЙНИХ ПОСЛУГ.

4.1. Строки надання послуг:
початок надання послуг: з моменту підписання договору.
закінчення надання послуг: 10(десять) днів, з моменту підписання договору.



5. ВАРТІСТЬ І ПОРЯДОК ОПЛАТИ НАДАНИХ КОНСУЛЬТАЦІЙНИХ ПОСЛУГ.

5.1. За наданні послуги Замовник сплачує виконавцю винагороду виключно у національній валюті України – гривні, на поточний рахунок Виконавця.
5.2. Оплата здійснюється згідно рахунку після підписання Акту наданих послуг.
5.3. Оплата здійснюється наступним чином:
- після виконання Замовник виплачує вартість робіт згідно Акту виконаних робіт, не пізніше 15 (п’ятнадцяти) банківських днів після підписання Акту наданих консультаційних послуг.
5.4. За несвоєчасну сплату платежу згідно п.5.3 цього Договору Замовник на вимогу Виконавця гарантує сплату пені в розмірі подвійної ставки НБУ від суми заборгованості за кожен день прострочення. Сплата санкцій не звільняє від виконання договірних зобов’язань та проведення остаточних розрахунків.

6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН.

6.1. Виконавець несе відповідальність перед Замовником за обґрунтованість наданих йому консультацій нормами чинних нормативних документів, роз’ясненнями органів державної та місцевої влади, опублікуваннями в межах їх компетенції та загальноприйнятим порядком ведення будівельних робіт.
6.2. Консультації, наданні Виконавцем в межах дії цього Договору, можуть використовуватись Замовником на власний розсуд при прийнятті управлінських рішень. Відповідальність за результати управлінських рішень Замовника несе Замовник та особи , що прийняли ці рішення.
6.3. Виконавець та Замовник забезпечують конфіденційність під час виконання зобов’язань за цим Договором стосовно інформації, яка стала їм відома під час виконання умов цього Договору.
6.4. Виконавець несе відповідальність згідно умов цього Договору, передбачену чинним законодавством України протягом строку позовної давності.
6.5. Замовник усвідомлює, що якість та адекватність наданих йому за цим Договором консультаційних послуг залежить від повноти та достовірності документів, наданих виконавцю для вивчення поставлених перед ним питань. У випадку виявлення під час надання консультаційних послуг фактів недостовірності або не повноти документів, Виконавець зобов’язаний негайно повідомити про це Замовника.
6.6. За несвоєчасне виконання умов Договору Виконавець на вимогу Замовника гарантує сплату пені в розмірі подвійної ставки НБУ від суми заборгованості за кожен день прострочення. Сплата санкцій не звільняє від виконання договірних зобов’язань та подальше надання консультаційних послуг.



7. ЗМІНА УМОВ ДОГОВОРУ.

7.1. Умови цього Договору мають однакову обов’язкову силу для Сторін та можуть бути змінені за взаємною згодою Сторін з обов’язковим укладанням письмового документа.
7.2. Жодна із Сторін не має права передавати свої права за цим Договором третій Стороні без письмової згоди другої Сторони.

8. ІНШІ УМОВИ.

8.1. Всі суперечки між Сторонами, за якими не було досягнуто згоди, вирішуються згідно чинного законодавства України.
8.2. Цей Договір укладений в двох оригінальних екземплярах по одному для кожної із Сторін.
8.3. У випадках, не передбачених цим Договором, Сторони керуються чинним законодавством України.
8.4. Після підписання цього Договору всі попередні переговори по ньому, листування, попередні договори та протоколи з питань, що стосуються цього Договору, втрачають юридичну силу.
8.5. Всі виправлення за текстом цього договору мають юридичну силу лише за умови їх взаємного посвідчення представниками Сторін в кожному окремому випадку.

9. ОСОБЛИВІ УМОВИ.

9.1. Виконавець підтверджує, що на момент підписання цього Договору має статус платника податку на прибуток на загальних умовах. Замовник підтверджує, що на момент підписання цього Договору має статус платника податку на прибуток на загальних умовах.

10. ФОРС-МАЖОР.

10.1. Жодна із Сторін не буде нести відповідальність за повне або часткове невиконання або неналежне виконання своїх забов’язань за цим Договором, якщо таке невиконання або неналежне виконання буде наслідком таких обставин, як повінь, пожежа, землетрус, акти державних органів інші обставини непереборної сили , незалежної від волі Сторін і такі, що виникли після підписання цього Договору. При цьому строк виконання забов’язань за цим договором відстрочується на час дії таких обставин.

11. ПІДПИСИ ТА РЕКВІЗИТИ СТОРІН.

11.1. Кожна із Сторін (Виконавець та Замовник) стверджує і гарантує, що всі особи, які підписали цей Договір мають на це повноваження.


ВИКОНАВЕЦЬ: ЗАМОВНИК-КОРИСТУВАЧ:
[/spoiler]
Оценить сообщение
 
Вит
Сбросьте пожалуйста мне на эл.адрес
Оценить сообщение
 
ksilit
скинул
Оценить сообщение
 
Вит
Спасибо, уже читаю )))
Оценить сообщение
 
ksilit
кстати...в Загрузках есть договора на проектные работы и подряд. может тоже скачаете и посмотрите? быстро их найти можно через карту сайта, там в алфавитном порядке идет(смотрите будву Д)
Оценить сообщение
 
Игор1985104
А чи може сільська рада скласти такий договір із фізичною особою?
Оценить сообщение
 
Русскополянец
Игор1985104 написал(а):
А чи може сільська рада скласти такий договір із фізичною особою?


А чому воне не може мати такого права. З точки зору "ПРАВА", може з усіма суб'єктами, якщо це не алькаіда. Завжди повино стояти питання правових наслідків. Головне, щоб виконана робота кошторисника, за яку будуть сплачені кошти сільради, відповідалла чинному законодавству.
Оценить сообщение
 
Игор1985104
Я згідний але у фізичної особи немає сертифіката на виконання даної роботи.
Оценить сообщение
 
Перейти на форум:

Подобные темы
Темы Форум Ответов Последние сообщения
Вечный спор о показателях "Сметной прибыли" и "АХР" Прибыль 6 April 19 2007 11:36
ТРЕБУЕТСЯ СПЕЦИАЛИСТ ПО ПРОЕКТНО-СМЕТНОЙ ДОКУМЕНТАЦИИ(Москва) Ищу/предлагаю работу 3 May 10 2007 16:46
Относительная стоимость проектно-сметной документации, % Первые шаги 2 May 22 2007 12:55
проектно-изыскательские работы Проектные работы 2 August 29 2007 15:24
Курсы Сметы Первые шаги 2 January 09 2008 17:28
Показатели сметной прибыли для складских помещений Прочие вопросы 10 February 08 2008 14:04
Нормы времени составления сметной документации Первые шаги 8 April 06 2008 23:53
стоимость составления сметы Консультации 4 April 16 2008 16:10
составление сметы Консультации 4 April 18 2008 08:19
Ищу пример сметы Прочие вопросы 1 April 22 2008 15:54
Авторизация
Логин

Пароль



Забыли пароль?
Запросите новый здесь.
Навигация
Статьи
Правила сайта
Обратная связь
Сметные программы
Заказать смету
АС-4
C=>C=>C=>С
Разное
Внимание!!! Курсы!!!
Новости
Архив новостей
Сейчас на сайте
Гостей: 18

Пользователей: 0

Всего пользователей: 25,394
Новый пользователь: patchbilding

Посмотреть >>>
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА
ЗОДЧИЙ - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем) АС4 Сметный программный комплекс. Кондиционеры