19-04-2024 20:34
Техподдержка в Viber


Техподдержка АВК⁩


Группа поддерживается напрямую разработчикам
Мини-чат
Вы должны авторизироваться, чтобы добавить сообщение.

[off] 19.04.2024
п. 5.31 Настанови "за динамічної договірної ціни —не враховується."

[off] 19.04.2024
Динамічна договірна ціна може включати ризики?

[off] 18.04.2024
підкажіть, будь ласка, де можна подивитись форму акту передачі обладнання на відповідальне зберігання?

[off] 16.04.2024
Добрий день! Якщо можно технологічні карти. v.p.sidorenko@gmai
l.com

[off] 11.04.2024
і не відповідают риночним, як на це дивляться провіряючі органи коли накладні отписані але не відповідают ринку?


ИCC
Информационно-справочная система Зодчий
Нормативная база
ГНч ГНч
ДСТУ ДСТУ
ЕНиР ЕНиР
РЭСН РЭСН
РЭСНмо РЭСНмо
РЭСНр РЭСНр
Реставрация Реставрация
Минпром Минпром
СцнПРдС СцнПРдС
Пусконаладка Пусконаладка
Прейскурант 260543Е Прейскурант 260543Е




[On-Line консультация]
Любовь - \"Какую расценку применить при демонтаже утепления фасада пенопластом t= 50 мм\"
Олег - Потрібна допомога з вирішення питання по демонтажу утеплення фасаду, якщо взяти пряму розцінку на монтаж КБ15-78-1 з к.0,8 відповідно до норми, то ...
Анатолій - Вихідні дані: Влаштування віконних блоків (27,78т)/100м.кв./14,54(одиниць по 100м.кв.) Як перевести в м. кв. в кошторисі, КБ9-44-(1,2,3)?
Просмотр темы
» Трудоустройство » Ищу/предлагаю работу
Тут был(и) 1 Гостей
 Распечатать тему
нужен сертифицированный сметчик
qwertypon
Добрый день! я - сметчик, но для получения сертификата не хватает официального опыта. На данный этап, смета составлена... делается декларация. В декларации нужно указывать номер сертификата сметчика. Возможен ли вариант найти сметчика, который даст свой номер сертификата (наверно, еще должен проверить смету). Понимаю, что это ответственность за чужую работу, по-этому прошу совета.
Естественно, благодарность)
Оценить сообщение
 
ksilit
на форуме была тема, где предлагают такие услуги
http://stroysmeta...ad_id=5556
Оценить сообщение
 
qwerty
гы-ы-ы :)))










Alex
Оценить сообщение
 
MarikBig
38










Не дивлячись на найхитрішу організацію, підрядник не в змозі протистояти поганому кошторисному розрахунку. Кошторис - фундамент, на якому будується Проект..." Джон С.Маскаро, Президент Mascaro Inc.
Оценить сообщение
 
qwertypon
Что Гы???? Если это не возможно, то так и напишите. Это ведь форум для обсуждения и помощи...
Оценить сообщение
 
MarikBig
qwertypon написал(а):
Что Гы???? Если это не возможно, то так и напишите. Это ведь форум для обсуждения и помощи...


не нервуйтесь. той хто зрозумів чого Ги..ги той зрозумів.
Взагалі то щоб щось порекомендувати правильно потрібно знати звідки Ви? яке місто, район?
щодо печатки хтось рекомендував запитатись в представників експертизи в кого її можна поставити.

п.с. а скільки грошей даєте за печатку?28










Не дивлячись на найхитрішу організацію, підрядник не в змозі протистояти поганому кошторисному розрахунку. Кошторис - фундамент, на якому будується Проект..." Джон С.Маскаро, Президент Mascaro Inc.
Оценить сообщение
 
qwertypon
ну так объясните и мне, почему Гы-гы!! Чтоб я тоже понял. можете?
Оценить сообщение
 
qwerty
просто в предлагаемой Админом ветке накал страстей был настолько высок, что он дважды чистил ее. Денис1972 имеет желание заработать денег, Вы имеете желание их потратить -думаю, стоит попробовать договориться.
Чтоб Вам было проще укажите свой город (регион) народ здесь душевный, помогут.










Alex
Оценить сообщение
 
qwertypon
да я видел, но что-то не впечатлило) решил завести новую тему, вдруг кто откликнется... но похоже, что без толку... не знаю пока че делать-то3
Оценить сообщение
 
Викторинка
qwertypon , в регіональному відділенні Укрдержбудекспертизи я вважаю,повинні вам підказати координати сертифікованого кошторисника.Це,на мій погляд, йти по найменшій лініїї опору.
Оценить сообщение
 
АБорис
жаль нет смайлика рука-лицо.










Я пишу с ошибками — это привилегия высшего образования.
Оценить сообщение
 
qwertypon
Викторинка, спасибо, попробую поговорить)
Оценить сообщение
 
AHAPXICT
qwertypon написал(а):
Добрый день! я - сметчик, но для получения сертификата не хватает официального опыта. На данный этап, смета составлена... делается декларация. Возможен ли вариант найти сметчика, который даст свой номер сертификата (наверно, еще должен проверить смету). Понимаю, что это ответственность за чужую работу, по-этому прошу совета.

Я що тутечки робити? Нічого не поробиш, по-любому потрібно шукати кошторисника з печаткою, по-любому він скаже: "ось ці 2 позиції мені не подобаються-замініть їх", ви ще двічі будете переро[Вырезано цензурой!]ти кошторис і аж тоді він ударить за печатку, за що потрібно буде залишити 100-300 грн. А особливо наглі "Сертифіковані кошторисники" будуть вас "ганяти" і тим самим натякати: "заплатіть мені ще 100-200 грн. і я вам сам складу кошторис".
Власне до цього всього іде! Кошторисник без печатки/сертифіката - це уже не кошторисник, це уже секретар-референт якись.
Як казав один із живих президентів: "Хотіли як краще, а вийшло як завжди"










Я не страшний, я ніжний і пухнастий!
Оценить сообщение
 
kotivan3
Кошторисник без печатки/сертифіката - це уже не кошторисник
.
Да ну! Как мало надо - всего-то получить "копыток". Ждем-с, ждем-с прорыва в ценообразовании.29










В пучинах сумрачных расчета блуждать была ему охота...
Оценить сообщение
 
Тата
AHAPXICT, мне кажется, что в любом деле специалист - это одно, а человек, имеющий сертификат и не имеющий необходимых знаний для полноценной и качественной работы в своей области - это совсем другое.










Учиться никогда не поздно и никому не вредно.
Оценить сообщение
 
Тата
Правда, справедливости ради должна отметить, что на рынке услуг спросом пользуются как те, так и другие.










Учиться никогда не поздно и никому не вредно.
Оценить сообщение
 
Anna777
Тата написал(а):
Правда, справедливости ради должна отметить, что на рынке услуг спросом пользуются как те, так и другие.

только по разной цене)))










Не плыви против течения, не плыви по течению, а плыви туда, куда тебе нужно!)
Оценить сообщение
 
Тата
И востребованы разными работодателями.










Учиться никогда не поздно и никому не вредно.
Оценить сообщение
 
qwertypon
Тата, Anna777, полностью согласен... цена разная, но работают и те и другие)
Оценить сообщение
 
АБорис
Планировал поременить с своим опусом, но потом создам отдельную тему.
Вот что я накалякал, пока что в очень сыром виде:
[spoiler]Згідно Конституції України: Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави. Чинні міжнародні договори, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, є частиною національного законодавства України. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками. Усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Держава створює умови для повного здійснення громадянами права на працю, гарантує рівні можливості у виборі професії та роду трудової діяльності, реалізовує програми професійно-технічного навчання, підготовки і перепідготовки кадрів відповідно до суспільних потреб. Громадяни мають право безоплатно здобути вищу освіту в державних і комунальних навчальних закладах на конкурсній основі. Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. Єдиним органом законодавчої влади в Україні є парламент - Верховна Рада України.

Згідно Закону України «Про освіту»: Громадяни України мають право на безкоштовну освіту в усіх державних навчальних закладах незалежно від статі, раси, національності, соціального і майнового стану, роду та характеру занять, світоглядних переконань, належності до партій, ставлення до релігії, віросповідання, стану здоров'я, місця проживання та інших обставин. Це право забезпечується: розгалуженою мережею навчальних закладів, заснованих на державній та інших формах власності, наукових установ, закладів післядипломної освіти.
Для одержання документа про освіту громадяни мають право на державну атестацію. Державна політика в галузі освіти визначається Верховною Радою України відповідно до Конституції України і здійснюється органами державної виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Міністерство освіти України є центральним органом державної виконавчої влади, який здійснює керівництво у сфері освіти, встановлює державні стандарти знань з кожного предмета. Державні стандарти освіти встановлюють вимоги до змісту, обсягу і рівня освітньої та фахової підготовки в Україні. Вони є основою оцінки освітнього та освітньо-кваліфікаційного рівня громадян незалежно від форм одержання освіти. Основними напрямами діяльності вищого навчального закладу є: підготовка фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів; спеціалізація, підвищення кваліфікації, перепідготовка кадрів.

Згідно Закону України «Про вищу освіту»: вища освіта - рівень освіти, який здобувається особою у вищому навчальному закладі в результаті послідовного, системного та цілеспрямованого процесу засвоєння змісту навчання, який ґрунтується на повній загальній середній освіті й завершується здобуттям певної кваліфікації за підсумками державної атестації; зміст вищої освіти - обумовлена цілями та потребами суспільства система знань, умінь і навичок, професійних, світоглядних і громадянських якостей, що має бути сформована в процесі навчання з урахуванням перспектив розвитку суспільства, науки, техніки, технологій, культури та мистецтва.; державна атестація осіб, які закінчують вищі навчальні заклади - встановлення відповідності рівня якості отриманої ними вищої освіти вимогам стандартів вищої освіти по закінченню навчання за напрямом, спеціальністю; освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти - характеристика вищої освіти за ознаками ступеня сформованості знань, умінь та навичок особи, що забезпечують її здатність виконувати завдання та обов'язки (роботи) певного рівня професійної діяльності.

Згідно постанови КМУ від 12 листопада 1997р. «Про документи про освіту та вчені звання»: затверджено перелік і зразки документів про освіту та вчені звання, бланки документів про освіту та вчені звання є документами суворої звітності, крім бланків академічної довідки, Похвального листа, Похвальної грамоти.

Згідно порядку «визнання і встановлення еквівалентності в Україні документів про освіту, виданих навчальними закладами інших держав»: документи про освіту, що не відповідають офіційно затвердженому стандарту оформлення документів про освіту, якщо такий стандарт прийнятий в державі, якій належить навчальний заклад, не підлягають визнанню. Так само, не підлягають визнанню документи, що не містять достатньої інформації щодо змісту навчальної програми, що унеможливлює встановлення еквівалентності присвоєних за цими документами кваліфікацій освітньому або освітньо-кваліфікаційному рівню системи освіти України.
Додаткове навчання, тести на компетентність або інші дії (додаткові умови) для компенсації відмінностей у навчальних програмах з метою визнання документа про освіту в Україні здійснюються власником документів в обраному ним акредитованому в Україні навчальному закладі, який провадить підготовку фахівців відповідного освітнього або освітньо-кваліфікаційного рівня за відповідним або суміжним напрямом (спеціальністю).

Згідно Конвенції «про визнання кваліфікацій з вищої освіти в європейському регіоні»: справедливе визнання кваліфікацій є ключовим елементом права на освіту та обов'язком суспільства.
Згдно Конвенції «о признании учебных курсов, дипломов о высшем образовании и учебных степеней в государствах региона Европы»: «Договаривающиеся государства, помимо обязательств, возлагаемых на правительства, договорились принимать все возможные меры, чтобы поощрять соответствующие компетентные власти обеспечивать эффективное признание выданных компетентными органами других договаривающихся государств свидетельств, дипломов или ученых степеней в целях осуществления профессиональной деятельности».

Зважаючи на все вищевикладене, Закон України «Про архітектурну діяльність», в частині професійної атестації виконавців робіт (послуг), пов'язаних із створенням об'єктів архітектури, суперечить Конституції України та міжнародним Конвенціям, які є частиною національного законодавства України, а також іншим Законам та постановам, оскільки громадяни, які здобули вищу освіту за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста, магістра за напрямом професійної атестації, мають Конституційне право на працю за своєю спеціалізацією, по якій вони склали атестаційні іспити і за підсумком якого отримали документ про освіту затвердженого зразка. Одночасно з цим, відсутня затверджена форма кваліфікаційного сертифікату і не розроблений стандарт Міністерством освіти України, а отже цей документ не має юридичної сили.
Також, Конституція гарантує безоплатне право на освіту і всі її складові, а отримання цього сертифікату обумовлює обов’язкову оплату за різні послуги, та сам сертифікат.
Одночасно з цим з’явився цілий ряд підприємств, які проводять освітні, перед кваліфікаційні навчальні курси, при відсутності, затвердженої Міністерством освіти України, навчальної програми. Та провадиться примусовий збір за вступ в добровільні спілки.
[/spoiler]
Так что моё мнение что этот "сертификат" ни что иное как Похвальная грамота.
Кстати, я уже это вроде говорил, но повторенье ... 50










Я пишу с ошибками — это привилегия высшего образования.
Оценить сообщение
 
Перейти на форум:

Подобные темы
Темы Форум Ответов Последние сообщения
Ищется сметчик Ищу/предлагаю работу 1 February 25 2007 20:35
Требуется сметчик Ищу/предлагаю работу 3 April 23 2007 15:11
Срочно нужен сметчик!!!! Ищу/предлагаю работу 5 August 20 2007 09:38
нужен сметчик Ищу/предлагаю работу 7 November 15 2007 20:03
Сметчик-преподаватель на курсах Ищу/предлагаю работу 1 February 18 2008 13:56
Сметчик + бухгалтер = ? Прочие вопросы 5 May 15 2008 22:32
Очень нужен Ваш совет. Первые шаги 5 May 26 2008 17:25
Срочно нужен Руководитель ПТО в Киеве Ищу/предлагаю работу 1 June 11 2008 11:45
вакансия- сметчик (г. Москва) Ищу/предлагаю работу 1 August 08 2008 10:28
вакансия инженер-сметчик, Санкт-Петербург Ищу/предлагаю работу 14 September 17 2008 17:02
Авторизация
Логин

Пароль



Забыли пароль?
Запросите новый здесь.
Навигация
Статьи
Правила сайта
Обратная связь
Сметные программы
Заказать смету
АС-4
C=>C=>C=>С
Разное
Внимание!!! Курсы!!!
Новости
Архив новостей
Сейчас на сайте
Гостей: 16

Пользователей: 0

Всего пользователей: 25,395
Новый пользователь: An

Посмотреть >>>
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА
ЗОДЧИЙ - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем) АС4 Сметный программный комплекс. Кондиционеры