28-03-2024 13:23
Техподдержка в Viber


Техподдержка АВК⁩


Группа поддерживается напрямую разработчикам
Мини-чат
Вы должны авторизироваться, чтобы добавить сообщение.

[off] 26.03.2024
sasa, Тільки залізобетонні вироби.

[off] 25.03.2024
170,25

[off] 25.03.2024
Яка середньомісячна тривалість робочого часу?

[off] 22.03.2024
Улаштування колодязів круглих каналізаційних діаметром 1,5 м із збірного залізобетону, який об'єм враховується? Лише залізобетону чи всього циліндра?

[off] 22.03.2024
ввести в локалку металлолом, поставить признак возврата. цену оговорить с заказчиком(комисси
я должна быть)


ИCC
Информационно-справочная система Зодчий
Нормативная база
ГНч ГНч
ДСТУ ДСТУ
ЕНиР ЕНиР
РЭСН РЭСН
РЭСНмо РЭСНмо
РЭСНр РЭСНр
Реставрация Реставрация
Минпром Минпром
СцнПРдС СцнПРдС
Пусконаладка Пусконаладка
Прейскурант 260543Е Прейскурант 260543Е




[On-Line консультация]
Тетяна - чому при підвищенні середньомісячної зарплати зменшується загальна кошторисна заробітна плата????
Марія - Чи правомірно замовник вимагає змінити середньомісячну тривалість робочого часу з 167,33 (стандартна АВК) на 170,25 (лютий 2024)? Де можна прочитат...
Олег - При просмотре любых общих выходяших документов выдает ошибку \"Высота групп входящих в \"объединение\" (строки между \"Ь\" и \"Ъ\") превышает высот...
Просмотр темы
» Вопросы и ответы » Проектные работы
Тут был(и) 1 Гостей
 Распечатать тему
проектные работы
vto
Добрый день сметчики!!! помогите пожайлуста. Необходимо составить смету на проектные работы по строительству котельной общей производительностью 0,382 гкал/час., из них устройство: 3 котлов на газ(мазут) (общей производительностью 0,253 Гкал/час) и котел на угле 0,129 Гкал/час.
Оценить сообщение
 
vto
Согласна, но по какому сборнику считать, если по сб.1 табл. 1-7, то подходит для 3 котлов (производительностью 0,253 Гкал/час , а как расчитать котел который работает на угле?
Оценить сообщение
 
Вероника
Читайте примечания к таблице 1-7
Примечания: 1. Стоимость проектирования котельных, работающих на твердом топливе (угле), опре-деляется по ценам таблицы с применением коэффициента 1,48.
Оценить сообщение
 
vto
Да, на производительность котла который работает на угле меньше чем в 2 раза (0,129 Гкал/ч). И вообще как производить расчет стоимости проектных работ? от общей производительности котлов или по производительности каждого вида топлива (газ и уголь)
Оценить сообщение
 
Olga2014
А таке питання - я, звісно, розумію, що в СРСР релігія - це опіум для народу ;-)
АЛЕ - мені треба порахувати вартість проектних робіт:
- під"їзд до території церкви;
- планування зем. діл. під будівництво;
-прив"язати об"єкт до ділянки;
- інженерне-забезпечення;
-благоустрій;
- проект фундаментів;
- скважина і колодязь антисептик.

Варто рахувати по збірнику громадських споруд?
Оценить сообщение
 
Olga2014
???
Що таке "Постоянные ве¬личины стоимос¬ти разработки рабочей доку¬ментации в руб." якщо є "а" і "б" і вони відрізняються між собою в 10-12 разів?
Оценить сообщение
 
Olga2014
... А такий розрахунок буде правильним (не бюджет)?
Кош вартість аналога - 3 212 000грн
Приймаємо як невироблничу будівлю Дод. А, табл.1 ДСТУ Б.Д.1.1-7:2013:
строчка 4; категорія скланості: III.
2000-5000 від 5,03 до 5,72 - інтерполюємо, отримуємо 5,309%:
3 212 000Х5,309%=170 525грн
з отих старих Збірників беремо розподіл частин проекту:
ГП: 3-4%
ВК (скавжина+колодязь): 3-4:
Отже: 3,5+3,5=7%
фундаменти хай 30% від АБ, тобто 30% від 45%(АБ частина) = 13,5%
7%+13,5%=20,5%
170 525грнХ20,5%=34 957, 63грн
???
Изменил(а) Olga2014, May 20 2015 14:42
Оценить сообщение
 
Olga2014
prepod написал(а):
более чем


Дякую!
6
Оценить сообщение
 
R5870
Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 17.06.2016 № 161 прийнято Зміну № 2 ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво» з набранням чинності з 01 вересня 2016 року.
http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/building/pricing/tsinoutvorennya/pro-priynyattya-zmini-do-natsionalnogo-standartu/

Кто-нибудь уже видел окончательный вариант Зміни №2 ?
Может кто-то случайно скан-копию краем глаза ... )))))
Оценить сообщение
 
R5870
prepod написал(а):
Я краем глаза видел
16.03.2016 к=10,22 ЗП 467 грн/ч-день
14.04.2016 к=11,23 ЗП 513 грн/ч-день

Ага.
То есть я так понял, что финальная версия Змины2 очень похожа на эту предварительную:
http://tk-311.1gb.ua/dokumenti-dlya-obgovorennya/2-utochnena-redakciya-zmini-no2-dstu-b-d-1-1-7/

Правильно?
Оценить сообщение
 
Майа
Добрый день! У кого есть пример расчета административных и ОПР для проектной организации. Бюджет.
Оценить сообщение
 
Lilitlil
Подскажите, в смету на проектные работы нужно включить услуги сторонних организаций (получение архивной справки, и топографическую съемку) как их занести? через 3П или просто отдельной строкой дописать?
Оценить сообщение
 
Виктория Казан
"топографическую съемку" - это могут быть как изыскательские работы, а "архивная справка" может быть учтена сметой на ПИР (смотря как считалась эта смета).










Виктория Казан
Оценить сообщение
 
uksrda
Подскажите пожалуйста, нужно составить смету на ПИР для "ДОШКОЛЬНЫХ И УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ" единицы измерения (Основной показатель проектируемого объекта) - 1м2 общей площади основных помещений и зданий. Так вот ЧТО подразумевается под "общей площади основных помещений и зданий " входит ли сюда площадь подвала, чердака? Помогите разобраться. За ранее спасибо!
Оценить сообщение
 
Викторинка
uksrdaДБН В.2.2-9-2009. ГРОМАДСЬКІ БУДИНКИ ТА СПОРУДИ Основні положення ДОДАТОК Б
(обов'язковий)
ПРАВИЛА ПІДРАХУНКУ ЗАГАЛЬНОЇ, КОРИСНОЇ ТА РОЗРАХУНКОВОЇ ПЛОЩІ, БУДІВЕЛЬНОГО ОБ'ЄМУ, ПЛОЩІ ЗАБУДОВИ ТА ПОВЕРХОВОСТІ БУДИНКІВ

Б.1 Загальна площа громадського будинку визначається як сума площ усіх поверхів (включаючи технічні, мансардний, цокольний та підвальні).

Площу поверхів будинків слід вимірювати в межах внутрішніх поверхонь зовнішніх стін. Площу антресолей, переходів до інших будинків, засклених веранд, галерей та балконів залів для глядачів та інших залів слід включати до загальної площі будинку. Площу багатосвітлових приміщень слід включати до загальної площі будинку в межах тільки одного поверху.

Якщо зовнішні стіни мають нахил, площа поверху вимірюється на рівні підлоги.

Загальна площа приміщень у громадських будинках і спорудах, а також у приміщеннях громадського призначення, вбудованих чи вбудовано-прибудованих до будинків іншого призначення (у тому числі, житлових) повинна включати площі лоджій, балконів, веранд, терас із знижувальними коефіцієнтами: для лоджій – 0,5; для балконів і терас – 0,3; для веранд – 1,0.

Б.2 Корисна площа громадського будинку визначається як сума площ усіх розташованих в ньому приміщень, а також балконів і антресолей у залах, фойє тощо за винятком сходових кліток, ліфтових шахт, внутрішніх відкритих сходів і пандусів.

Б.3 Розрахункова площа громадського будинку визначається як сума площ усіх розташованих у ньому приміщень, за винятком коридорів, тамбурів, переходів, сходових кліток, ліфтових шахт, внутрішніх відкритих сходів, а також приміщень, призначених для розміщення інженерного обладнання та інженерних мереж.

Площа коридорів, що використовуються як рекреаційні приміщення в будинках навчальних закладів, а в будинках лікарень, санаторіїв, будинків відпочинку, кінотеатрів, клубів, центрів культури і дозвілля та інших закладів, призначених для відпочинку або очікування відвідувачів, включається до розрахункової площі.

Площі радіовузлів, комутаційних, підсобних приміщень при естрадах і сценах, кіноапаратних, ніш завширшки не менше 1 м та заввишки 1,8 м і більше (за винятком ніш інженерного призначення), а також вбудованих шаф (за винятком вбудованих шаф інженерного призначення) включаються до розрахункової площі будинку.

Б.4 Площа горища (технічного горища), технічного підпілля, якщо висота від підлоги до низу конструкцій, що виступають, менше 1,9 м, а також лоджій, тамбурів, зовнішніх балконів, портиків, ґанків, зовнішніх відкритих сходів до загальної, корисної та розрахункової площі будинку не включається.

Б.5 Площу приміщень будинків слід визначати за їх розмірами, виміряними між опорядженими поверхнями стін і перегородок на рівні підлоги (без врахування плінтусів). При визначенні площі мансардного приміщення враховується площа цього приміщення з висотою похилої стелі не менше 1,9 м.

Б.6 Будівельний об'єм будинку визначається як сума будівельного об'єму вище позначки ±ё0.00 (надземна частина) і нижче цієї позначки (підземна частина).

Будівельний об'єм надземної та підземної частин будинку визначається в межах обмежувальних поверхонь із включенням огороджувальних конструкцій, світлових ліхтарів, куполів тощо, починаючи з позначки чистої підлоги кожної із частин будинку, без урахування архітектурних деталей та конструктивних елементів, що виступають, підпільних каналів, портиків, терас, балконів, об'єму проїздів і простору під будинком на опорах (у чистоті).

Б.7 Площа забудови будинку визначається як площа горизонтального перерізу по зовнішньому обводу будинку на рівні цоколя, включаючи частини, що виступають. Площа під будинком, розташованим на опорах, а також проїзди під будинком включаються до площі забудови.

Б.8 При визначенні поверховості будинку до числа поверхів включаються всі надземні поверхи, у тому числі технічний поверх, мансардний, а також цокольний поверх, якщо верхній рівень його перекриття знаходиться вище середньої планувальної позначки землі не менше ніж на 2 м. Технічний поверх, розташований над верхнім поверхом, при визначенні поверховості будинків не враховується.

При різній кількості поверхів у різних частинах будинку, а також при розташуванні будинку на ділянці з уклоном, коли за рахунок уклону збільшується кількість поверхів, поверховість визначається окремо для кожної частини будинку, виходячи з рівня виходу з будинку.
Оценить сообщение
 
Влад Сейминский
У кого есть смета на строительство учебного корпуса в ПИр?
Оценить сообщение
 
Steba
Добрый день. Подскажите пожалуйста какой сейчас коэффициент изменения стоимости проектных работ в связи с изменением уровня ЗП?
Оценить сообщение
 
Steba
Спасибо
Оценить сообщение
 
Илончик
Подскажите, где можно почитать, что сумма проектных работ не должна превышать 4 % от суммы глав 1-9?
Оценить сообщение
 
Илончик
не нашла(((( сейчас посмотрю ,а Вы помните пункт? если не сложно
Оценить сообщение
 
Перейти на форум:

Подобные темы
Темы Форум Ответов Последние сообщения
Расценки на геодезические работы Прочие вопросы 2 January 09 2007 14:17
проектные работи Первые шаги 4 February 12 2007 10:20
проектные работы Проектные работы 4 February 23 2007 09:22
Сантех. работы Первые шаги 8 March 16 2007 09:11
монтажные работы Первые шаги 1 March 20 2007 10:07
Топографо-геодезические работы Проектные работы 5 March 23 2007 11:47
проектные работы Проектные работы 2 March 26 2007 10:02
проектные работы Проектные работы 12 April 27 2007 04:40
проектные работы Проектные работы 4 May 11 2007 16:58
Проектные работы Проектные работы 6 May 15 2007 13:06
Авторизация
Логин

Пароль



Забыли пароль?
Запросите новый здесь.
Навигация
Статьи
Правила сайта
Обратная связь
Сметные программы
Заказать смету
АС-4
C=>C=>C=>С
Разное
Внимание!!! Курсы!!!
Новости
Архив новостей
Сейчас на сайте
Гостей: 10

Пользователей: 1
Евгений ПТ

Всего пользователей: 25,395
Новый пользователь: patchbilding

Посмотреть >>>
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА
ЗОДЧИЙ - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем) АС4 Сметный программный комплекс. Кондиционеры