Помогите подобрать расценку
|
_l_you |
Опубліковано July 26 2017 16:01
|
сметчик
Зареєстровано: 29.05.15
|
Вит написал(а):
Е1-190-...
Это подойдет? Рыхление мерзлого грунта баровыми установками мощностью 79 кВт [108 л.с.] при глубине прорези до 0,5 м и длине свыше 2 м???
мне глубина нужна 1,1 м... |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
Вит |
Опубліковано July 26 2017 16:05
|
опытный сметчик
Зареєстровано: 18.07.06
|
lu_ksu написал(а):
Вит написал(а):
Е1-190-...
Это подойдет? Рыхление мерзлого грунта баровыми установками мощностью 79 кВт [108 л.с.] при глубине прорези до 0,5 м и длине свыше 2 м???
мне глубина нужна 1,1 м...
Вы тех часть читали?
"... Недоброе таится в мужчинах избегающих вина, игр, общества прелестных женщин, застольной беседы. Такие люди или тяжело больны, или втайне ненавидят окружающих."
Мессир Воланд |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
Светлая |
Опубліковано September 07 2018 12:40
|
сметчик
Зареєстровано: 24.01.17
|
коллеги, помогите, голова не варит.Устройство ступеней монолитных, какую расценку применить.Спасибо |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
noname |
Опубліковано September 10 2018 09:44
|
сметчик
Зареєстровано: 30.10.17
|
Светлая написал(а):
коллеги, помогите, голова не варит.Устройство ступеней монолитных, какую расценку применить.Спасибо
Доброго дня! я брав як бетонна підпірна стінка (склад робіт ніби-то підходить) та ставив кубатуру (це ЕН6-13-1 якщо нове будівництва; рн2-14-1 якщо ремонт), бо якщо брати як монолітна фуд. плита то якось дешево виходить. |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
Профи |
Опубліковано September 10 2018 12:09
|
сметчик
Зареєстровано: 02.08.16
|
noname написал(а):
Светлая написал(а):
коллеги, помогите, голова не варит.Устройство ступеней монолитных, какую расценку применить.Спасибо
Доброго дня! я брав як бетонна підпірна стінка (склад робіт ніби-то підходить) та ставив кубатуру (це ЕН6-13-1 якщо нове будівництва; рн2-14-1 якщо ремонт), бо якщо брати як монолітна фуд. плита то якось дешево виходить.
ЕН6-1-19 у мене експертиза так пропускає
Умен не тот, кто не делает ошибок. Умен тот, кто умеет легко и быстро исправлять их. |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
noname |
Опубліковано September 11 2018 09:58
|
сметчик
|
Доброго дня! допоможіть будь-ласка з розцінкою "Монтаж маскітної сітки" |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
milkost |
Опубліковано September 11 2018 10:06
|
сметчик
Зареєстровано: 06.02.09
|
noname написал(а):
Доброго дня! допоможіть будь-ласка з розцінкою "Монтаж маскітної сітки" Мы отдельно работу не включали, просто брали стоимость сетки в установку окон
Мало знать себе цену - надо еще пользоваться спросом. |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
noname |
Опубліковано September 11 2018 10:13
|
сметчик
|
milkost написал(а):
noname написал(а):
Доброго дня! допоможіть будь-ласка з розцінкою "Монтаж маскітної сітки" Мы отдельно работу не включали, просто брали стоимость сетки в установку окон
тут така ситуація що вікна вже є в роботу треба тільки сітки |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
noname |
Опубліковано September 14 2018 09:00
|
сметчик
|
Доброго дня! Допоможіть!!!! Є сцена модульна з металоконструкцій. Необхідно общити її фанерою на шурупи. Поверхні вертикальної проекції (стіни та бокові поверхні подіума та сходів) я беру розцінку РН3-38-3 "Обшивання каркасних стiн плитами деревностружковими товщиною 16 мм"), а от поверхні горизонтальної проекції (підлога, сходи+підсходинки) я не знаю яку розцінку взяти. Може є якась? Допоможіть будь-ласка!!! |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
ksilit |
Опубліковано September 14 2018 09:14
|
админ
Зареєстровано: 16.07.06
|
эту же и берите, чем она не устраивает?
можно посмотреть еще рн7-25-6 |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
noname |
Опубліковано September 14 2018 09:34
|
сметчик
|
ksilit написал(а):
эту же и берите, чем она не устраивает?
можно посмотреть еще рн7-25-6
ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!! |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
noname |
Опубліковано September 14 2018 11:11
|
сметчик
|
Ще таке питання. Є підготовлені пофарбовані стіни холу необхідно розписати орнамент зверху існуючого шару фарби. Яку розціну можна взяти (Бюджет кап. ремонт). Технологія: Клеють малярний скотч, та розмальовують необхідний контур валиками водоімульсійною фарбою. Геометрія малюнку не дуже складна. Дякую за відповіді!!! |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
milkost |
Опубліковано September 14 2018 11:57
|
сметчик
Зареєстровано: 06.02.09
|
noname написал(а):
Ще таке питання. Є підготовлені пофарбовані стіни холу необхідно розписати орнамент зверху існуючого шару фарби. Яку розціну можна взяти (Бюджет кап. ремонт). Технологія: Клеють малярний скотч, та розмальовують необхідний контур валиками водоімульсійною фарбою. Геометрія малюнку не дуже складна. Дякую за відповіді!!!
Я как-то применяла РН12-60-9,10,11
Мало знать себе цену - надо еще пользоваться спросом. |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
noname |
Опубліковано September 19 2018 08:56
|
сметчик
|
Доброго дня. допоможіть з таким питанням. Об'єкт Реконструкція системи опалення в квартирах необхідна пайка поліпропіленових труб. якщо це реконструкція то я можу взяти розцінку РН15-19-2 (зі збірника цін на ремонтні роботи) замість ЕН16-14-13 (зі збірника цін на будівельні роботи)??????? Допоможіть будь-ласка розібратися з цим питанням!!!!! |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
noname |
Опубліковано September 19 2018 08:57
|
сметчик
|
noname написал(а):
Доброго дня. допоможіть з таким питанням. Об'єкт Реконструкція системи опалення в квартирах необхідна пайка поліпропіленових труб. якщо це реконструкція то я можу взяти розцінку РН15-19-2 (зі збірника цін на ремонтні роботи) замість ЕН16-14-13 (зі збірника цін на будівельні роботи)??????? Допоможіть будь-ласка розібратися з цим питанням!!!!!
щє забув сказати що це бюджет |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
tot1234nina |
Опубліковано September 19 2018 12:27
|
ученик
Зареєстровано: 18.09.18
|
Е и ЕН строительство и реконструкция, РН и Р - капитальный ремонт
|
Оценить сообщение |
|
|
|
|
Профи |
Опубліковано September 19 2018 18:52
|
сметчик
|
tot1234nina написал(а):
Е и ЕН строительство и реконструкция, РН и Р - капитальный ремонт Консультувався з данного питання в Інпроекті і сказали, що при реконструкції допускається використання норм РН, і експертиза пропускала
Умен не тот, кто не делает ошибок. Умен тот, кто умеет легко и быстро исправлять их. |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
Профи |
Опубліковано September 20 2018 08:48
|
сметчик
|
prepod написал(а):
Профи, несите с честью свое имя. Где в указаниях по применению к Е46 написано о применении РН???? "Инпроект сказал" это не одно и то же что "написано в ДБН". Да, к сожалению. Повністю з вами згоден, але коли зауваження пише ЕКСПЕРТ який тебе не чує і він самий розумний, то доводиться консультуватися і приймати рішення. Я написав як умене було і що пройшло експертизу, якщо ввів когось в оману прошу вибачення
Оценить сообщение |
|
|
|
|
Wanderer |
Опубліковано September 20 2018 09:57
|
ветеран
Зареєстровано: 16.11.10
|
Профи, это смотря как был задан вопрос. Если вопрос был задан " Можно ли применять ремонтные нормы при реконструкции на ремонтные работы в реконструируемой части здания(например, ремонт штукатурки местами, или покраска окрашенных поверхностей с расчисткой краски), естественно, что получили ответ "Да". Но это не значит, что на работы по реконструкции можно применять нормы на ремонт. |
Оценить сообщение |
|
|
|
|
Катерина3 |
Опубліковано September 24 2018 16:27
|
сметчик
Зареєстровано: 18.12.08
|
Добрый день. Помогите подобрать расценку на прокладку в существующей стене гильзы из полиэтилена диаметром 40 мм. Прокладка трубопроводов берется по М12-70-4 (медные трубопроводы) |
Оценить сообщение |
|
|
|