Доброго всім дня! Підскажіть будь-ласка, чи правильно я приймаю розцінку ЕД15-273-1 для влаштування каркасу під гіпсокартон, і ЕД15-272-1 для підшивки гіпсокартону? (реконструкція).
І, якщо правильно, то як порахувати вагу профілів?
тут є одний нюанс. дані розцінки для багаторівневих конструкцій стель. в мене була суперечка із старшою колегою по роботі на рахунок самого терміну "багаторівнева конструкція стелі", навіть в Києв дзвонив. їхня думка багаторівнева - це складна конструкція з перепадами різної висоти, несиметричностями і тому подібним.
щодо конструкцій стель є хороший каталог фірми Кнауф (ссилку не скину впадло шукати), правда там чомусь багато помилок, які не зменшують його цінність.
Не дивлячись на найхитрішу організацію, підрядник не в змозі протистояти поганому кошторисному розрахунку. Кошторис - фундамент, на якому будується Проект..." Джон С.Маскаро, Президент Mascaro Inc.
Не дивлячись на найхитрішу організацію, підрядник не в змозі протистояти поганому кошторисному розрахунку. Кошторис - фундамент, на якому будується Проект..." Джон С.Маскаро, Президент Mascaro Inc.
дуже дякую, щось нове ще не стикався. а за основу то багато всього взято кнауф)
ось до речі їх каталог http://dwg.ru/dnl/4155
ага, дуже цікаво.
тут тільки маленьке питання хто цими ГНч чи ЄнІр користується чи може користуватися.
наскільки я знаю підрядчики при складанні калькуляції на роботи