Пропоную в черговий раз визначити найкращого учасника форуму за період з травня минулого 2014 року.
Голосування традиційно проводиться кожної весни з 2007 року.
Приз переможцю також "традиційний" - безкоштовна участь у конференції кошторисників у Івано-Франківську у травні цього року http://ssb.com.ua...p;Itemid=1.
Правила:
До 24-го квітня в цій темі висуваються кандидатури і проводиться їх обговорення.
З 25-го квітня по 30-те квітня буде проведено голосування на найкращого Internet-кошторисника цього форуму.
Обговорення і голосування буде одночасно проводитись на кількох форумах кошторисників. Відповідно на кожному з них визначатиметься кращий форумчанин.
Переможець не має права передавати "приз".
Обговорення і голосування буде одночасно проводитись на кількох форумах кошторисників. Відповідно на кожному з них визначатиметься кращий форумчанин.
ПРОХАННЯ, не обмежуватись переліком кандидатів. Напишіть за що ви їх висуваєте.
Тоді і голосувати буде набагато легше, навіть новачкам.
якось не добре получилось минулого року коли не зарахували перемогу Викторинці від Стройсмети. (кожний рік міняється підхід і кількість переможців)
думаю цього року потрібно повторно висунути
кожний хто хоч трохи буває на форумі знає, що Викторинка надзвичайно грамотний спеціаліст, який допоможе дієвою порадою
Не дивлячись на найхитрішу організацію, підрядник не в змозі протистояти поганому кошторисному розрахунку. Кошторис - фундамент, на якому будується Проект..." Джон С.Маскаро, Президент Mascaro Inc.
MarikBig ,pancher дякую за повагу і щирість слів. Я пропоную кандидатуру колеги Кариатида. Можливо поради зі сторони Кариатиди були не завжди точними , але колега завжди намагалась отримати правильний результат. А ще запам"яталися ВЕЛИКОЛЕПНЫЙ ГОША ,Олег Венгрин.На жаль, вони зараз рідкі гості форуму.
Rpepod Днепр! Всегда поможет в решении вопросов. Можно получить телефонную консультацию. Очень тактичен. Все ответы были "точными" к практике. Вот мое мнение
alfolga написал(а):
Rpepod Днепр! Всегда поможет в решении вопросов. Можно получить телефонную консультацию. Очень тактичен. Все ответы были "точными" к практике. Вот мое мнение
Викторинка написал(а):
MarikBig ,pancher дякую за повагу і щирість слів. Я пропоную кандидатуру колеги Кариатида. Можливо поради зі сторони Кариатиди були не завжди точними , але колега завжди намагалась отримати правильний результат. А ще запам"яталися ВЕЛИКОЛЕПНЫЙ ГОША ,Олег Венгрин.На жаль, вони зараз рідкі гості форуму.
Появилось "окошко" в работе, решила зайти посмотреть новости форума. И тут прочла пост от Викторинка - очень была удивлена. Но, балгодарна за то, что она оценила мою настойчивость. Этого у меня не отнять, тем более, что всегда хочу быть уверенна в своих доводах - хоть руководству, хоть подрядчику. Свой голос отдаю за prepod, Аллу Алексеевну и Трудягу.