Який розмір кошторисної зарплати на 2025 рік по бюджету зараз враховувати? Терміново потрібно надати кошторис, замовник (ОТГ) розмір кошторисної зарплати на 2025 рік не встановлювала.
Доброго вечора!Буду вдячний за пораду.Приватне підприємство виконує роботи орендованою технікою без найманої праці.Як вирахувати розмір прибутку та економічно обгрунтувати його?
Игор1985104 написал(а):
Доброго вечора!Буду вдячний за пораду.Приватне підприємство виконує роботи орендованою технікою без найманої праці.Як вирахувати розмір прибутку та економічно обгрунтувати його?
Я б Вам рекомендував детально ознайомитись з системою нарахування прибутку, запропонованого ураїнським ЦУ.
Такого чуда Ви ніде в світі не знайдете, ото ж уважно дивіться і запам"ятовуйте:
Все претензии в Минрегион.
Кино смотрели?
Поняли, для кого УЦО??
Правильно, для выпускников из мест не столь отдаленных.
Прибыль за один день можно срубить больше, чем крупнейшая компания за месяц.= и ЗП всем 800 уголовникам, которые прокапают по 10 метров траншеи, обеспечена 100%%
ВОТ ТАК!
Игор1985104 написал(а):
це якось не правильно.Роботу організували зробили,заплатили оренду і все.А стимул?
как прорабы живут, у которых есть бригады рабочих.?
на закупках материалов, на комиссионных с этих бригад(сам лично 10% отдавал за предоставленную работу), на сдаче ненужного хозяину металлолома.
а то у Вас, как у того продавца орехами получается, за что купил, за то и продал.
когда же его спросили у него в чем смысл, он ответил люблю слушать шорох орехов.
любое предприятие задумывается как раз для получения прибыли.
Вы пишите, что работает только арендованная техника, а ручной труд, доработать, подкопать, подать и все такое?