Светлая, треба спочатку визначити тип так званого пирога,тобто з яких шарів складається основа під плитку: що було до того,стара плитка чи асфальтобетон чи зовсім нічого. Як правило плитку тротуарну укладають на щебневу основу товщ.10-15 см, піщану основу 10см, і цементно-піщану суміш товщ.4-5 см ,яку ще називають гарцовкою , ТОді можна дати більш точнішу пораду
Викторинка,calculator, спасибо большое. У меня задание набрать как побольше,но я понимаю, что в любом случае отвечаать буду я,поэтому хочу сделать как правильно.Сейчас скину выкопировку с ЦО
Светлая, у Вас ще не враховано монтаж поребрика+звичайно його вартість. Можете ще розглянути умови виконання робіт в забудованій частині міста (див.тех частину збірника) Водовідведення-при потребі лотки .
Змінено: Викторинка, May 08 2017 13:26
Викторинка написал(а):
Светлая, у Вас ще не враховано монтаж поребрика+звичайно його вартість. Можете ще розглянути умови виконання робіт в забудованій частині міста (див.тех частину збірника)
Дякую )))До цього та території -асфальтове покриття,камінь бордюрний
Светлая, тоді приблизно так: 1) розбирання а/бетонного покриття як варіант РН18-1-6
2) вивезення буд.сміття , кщо не планується використовувати для інших потреб
3) Демонтаж бордюрів(поребриків) врахувати -а) з частковим використанням старих б)повністю в будсміття
4) демонтаж старої щебневої основи -100% непридатна,тоді вивіз, або частково використання ,тоді відповідно і норми на вивезення сміття зміняться
5)і далі -ущільнення основи -установка поребриків, -щебневий щар ,шар з ЦПШ і укладка бруківки [url]http://brukivka-lviv.com/tekhnolohiya-ukladannya-brukivky.html [/url] на щебневу основу норма рн18-47-1 з поправкою на товщину.
Викторинка, дякую,величезне спасибі.
))))
ще невеличке запитання до форучан -товщина шару щебеневої основи залежить від того- на тротуарі чи на дорогзі виконуються роботи і яким документом це регламентується
Светлая, на здоров"я . Товщина конструктивного шару щебневої основи залежить від величини навантаження на покриття- чи пішохідна зона, чи передбачено проїзд авто.Є документ ВБН В2.3-218-186-204 табл3.2.4 (Дорожні одяги) ,є http://zakon2.rad...w/z0365-12 можна глянути розділ 6
Змінено: ksilit, May 08 2017 16:58