форми КБ-2в та довідки про вартість не включається, а передається підряднику за окремим актом. Раніше була форма М-15а. У випадку виконання робіт господарським способом роботи виконуються силами та
Відображати в актах давальницьку сировину та матеріали можливо лише при виконанні підрядних робіт шляхом проставляння позначки "поставка Замовника" у вартості матеріалу. Обладнання Замовника до
Ксима, при будь-якому виді виконання робіт КБ-2в не є підставою для списання матеріалів та обладнання. Підставою для бухгалтерського обліку є звіт відповідальної особи (виконроба, майстра).
Кто нибудь обращался по поводу оценки недвижимости сюда https://officekad.ru/%d1%83%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b3%d0%b8/%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%bb%d0%b5%d1%83%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d1%8b%d0%b5-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d1%8b/ ?
Шановні колеги!
У кого є електронний варіант СОУ 42.1-37641918-050: 2018 "Автомобільні дороги. ПРАВИЛА ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТІ РОБІТ З КАПІТАЛЬНОМУ РЕМОНТУ". Поділіться, будь ласка.:)-
Здравствуйте! Далеко в прошлом в одном из ЦО печатали пример оформления "минусового" Акта КБ-2.
Помнится было,
"Знімається помилково оплачений об'єм - ....." та
"Додається фактично виконаний об'єм ..."
Может быть, у кого-то есть хоть фото, хоть скан этой странички ЦО? Ну случайно. Плиз.
Как правильно оформлять я помню, знаю. Но необходимо официально доказать , вынь да положь где написано.
pozmarin написал(а):
Здравствуйте! Далеко в прошлом в одном из ЦО печатали пример оформления "минусового" Акта КБ-2.
Помнится было,
"Знімається помилково оплачений об'єм - ....." та
"Додається фактично виконаний об'єм ..."
Может быть, у кого-то есть хоть фото, хоть скан этой странички ЦО? Ну случайно. Плиз.
Как правильно оформлять я помню, знаю. Но необходимо официально доказать , вынь да положь где написано.