форми КБ-2в та довідки про вартість не включається, а передається підряднику за окремим актом. Раніше була форма М-15а. У випадку виконання робіт господарським способом роботи виконуються силами та
Відображати в актах давальницьку сировину та матеріали можливо лише при виконанні підрядних робіт шляхом проставляння позначки "поставка Замовника" у вартості матеріалу. Обладнання Замовника до
Ксима, при будь-якому виді виконання робіт КБ-2в не є підставою для списання матеріалів та обладнання. Підставою для бухгалтерського обліку є звіт відповідальної особи (виконроба, майстра).
Підписатись обов"язково на "Ціноутворення в будівництві", купити довідник для інженера-будівельника чи який інший довідник для будівельників.
Бажаю успіхів:cvet:!
Установила в новом строительстве нержавеющую мойку, а вот такую работу ,как установка сифонов на мойку найти не могу. Какую работу применить , подскажите пожалуйста, кто знает.
И еще вопрос. Мне два мастера дали два таких вида работ:
Монтаж дифференциалного реле и монтаж дифференциального выключателя тока.
Расценки такой нет.
Может кто-то сможет подсказать какую работу можно применить.
Я смутно представляю себе этот вид работ.
Добрый день.
Подскажите пожалуйста в каких нормативных документах можно вычитать как правильно составлять КБ2 и КБ3. Потомучто сметы есть а кабешек нет.
kota
Я можу вислати 2 сторінки, але куди? А взагалі треба купляти - в електронному вигляді див. на головній сторінці інформацію, а журнади - в Інпроекті.