розмір кошторисної заробітної плати, що враховується при визначенні вартості будівництва, у розмірі 18 000 грн, що відповідає середньому розряду складності робіт
olchik27, з метою єдиного підходу до проведення розрахунків кошторисної вартості капітального будівництва об'єктів, що споруджуються із залученням коштів бюджету м. Києва, установити розмір кош
Субподрядчик устанавливает твердотопливный котел, делает обвязку, устанавливает дымосос, делает вреззку в дымоходный канал, прокладывает кабеля к пульту управления, - ВОПРОС : какие документы, акты(кроме кб2в) нужно предоставить Субчику Гене, при госс финансирование?
J_Franz http://leschishin.org/normative/n002.php гляньте основний перелік документів. Важливо паспорт обладнання,сертифікати на основні матеріали,виконавчі схеми,акти на приховані роботи (зразок акта ДБН А.3.1-5-2009 Організація будівельного виробництва),тощо.
дякую пані Вікторина, - ше хотів поцікавитись, а у випадку якшо, наприклад ми працюємо по дефектному акту, і фактично здійснюється заміна існуючого котла с такою самою потужністью, невже тре' стільки паперів? не достатньо паспорту котла, акту про фендамент-бетону, сертифікати труб, фасонини, випробування?
J_Franz , ваші роботи підпадають під капремонт,а значить будете здавати декларацію про завершення робіт. Документами ви переконуєте замовника,що з вашої сторони все зроблено згідно вимог. А ви гарантуєте,що експлуатація котла замовником буде проходити благополучно? Паперотворчість в державі завелика, але іноді папірець дуже виручає.
Викторинка написал(а):
J_Franz , ваші роботи підпадають під капремонт,а значить будете здавати декларацію про завершення робіт. Документами ви переконуєте замовника,що з вашої сторони все зроблено згідно вимог. А ви гарантуєте,що експлуатація котла замовником буде проходити благополучно? Паперотворчість в державі завелика, але іноді папірець дуже виручає.
так, це дійсно капітальний ремонт, але, я думаю, що був би проект роботи, із прописаними показниками відповідності, були би відповідальні зі сторони авторського нагляду та технагляду - потрібно було би все, - я тому і дуже заклопотаний тим, як правильно поступити у мому випадку-- зрештою, думаю, я всеж таки намалюю тих актів купу, лиш би вони, замовники, змогли зрозуміти, чи відповідають фактичні показники в актах, тим якіб мали місце бути по СНІПАХ
J_Franz, з написаного вами зрозуміла,що вимоги Постанови КМУ від 13.04.2011р.№466 ігноруються , як і зміни в законодавстві щодо початку і закінчення робіт.
Викторинка написал(а):
J_Franz, з написаного вами зрозуміла,що вимоги Постанови КМУ від 13.04.2011р.№466 ігноруються , як і зміни в законодавстві щодо початку і закінчення робіт.
так, , але ці питання не підрядника - у нас договір з ціною, форма сдачі кб2в, 3! ;)
http://stroysmeta...post_42571 - за цим посиланням АБорис дає чудову підбірку законодавчих нормативів,дуже корисно ознайомитись.
Изменил(а) ksilit, August 01 2012 16:49
Кто поможет?
Дымосос односторн. всасывания по какой расценке брать?
Есть только М7-186...
Но в тех.части идет указание, что эту расценку нужно брать только для электрических станций.
И как лучше поступить? Не могу же я брать расценку из 20 сборника на установку вентилятора - ведь принцип действия вентилятора и дымососа разные