20-04-2024 06:51
Техподдержка в Viber


Техподдержка АВК⁩


Группа поддерживается напрямую разработчикам
Мини-чат
Вы должны авторизироваться, чтобы добавить сообщение.

[off] 19.04.2024
п. 5.31 Настанови "за динамічної договірної ціни —не враховується."

[off] 19.04.2024
Динамічна договірна ціна може включати ризики?

[off] 18.04.2024
підкажіть, будь ласка, де можна подивитись форму акту передачі обладнання на відповідальне зберігання?

[off] 16.04.2024
Добрий день! Якщо можно технологічні карти. v.p.sidorenko@gmai
l.com

[off] 11.04.2024
і не відповідают риночним, як на це дивляться провіряючі органи коли накладні отписані але не відповідают ринку?


ИCC
Информационно-справочная система Зодчий
Нормативная база
ГНч ГНч
ДСТУ ДСТУ
ЕНиР ЕНиР
РЭСН РЭСН
РЭСНмо РЭСНмо
РЭСНр РЭСНр
Реставрация Реставрация
Минпром Минпром
СцнПРдС СцнПРдС
Пусконаладка Пусконаладка
Прейскурант 260543Е Прейскурант 260543Е




[On-Line консультация]
Любовь - \"Какую расценку применить при демонтаже утепления фасада пенопластом t= 50 мм\"
Олег - Потрібна допомога з вирішення питання по демонтажу утеплення фасаду, якщо взяти пряму розцінку на монтаж КБ15-78-1 з к.0,8 відповідно до норми, то ...
Анатолій - Вихідні дані: Влаштування віконних блоків (27,78т)/100м.кв./14,54(одиниць по 100м.кв.) Як перевести в м. кв. в кошторисі, КБ9-44-(1,2,3)?
Просмотр темы
» Делюсь опытом » Требуется помощь
Тут был(и) 1 Гостей
 Распечатать тему
Замовник - Генпідрядник - Субпідрядник
olimp
Помогите с интересным вопросом.

Есть Генподрядная организация, которая является плательщиком НДС, у которой на субподряде организация на ЕН 4%. Как сдавать АВР Заказчику на объём работ выполненый Субчиком?

Поиском постарался пользоваться... Интересного ничего не нашел!
Оценить сообщение
 
mistobud
olimp написал(а):
Помогите с интересным вопросом.

Есть Генподрядная организация, которая является плательщиком НДС, у которой на субподряде организация на ЕН 4%. Как сдавать АВР Заказчику на объём работ выполненый Субчиком?

Поиском постарался пользоваться... Интересного ничего не нашел!
Оценить сообщение
 
mistobud
У Вас договорная цена с заказчиком С НДС, значит и АВР с НДС. НДС придётся заплатить и за себя и за него. Со своего АВР он заплатит только свой налог. Выгодно ли Вам брать на субподряд единщиков, спросите у своей бухгалтерии.
Оценить сообщение
 
Valentin
Как сдавать АВР Заказчику на объём работ выполненый Субчиком?

Заказчику как то "сиреневенько", какой налог у субчика.
У Заказчика Договор с Генподрядчиком и его он должен выполнять.
ГП с НДС, значит и оплати с НДС.
Оценить сообщение
 
АБорис
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
РОЗ’ЯСНЕННЯ
від 16.07.2015 р. № 3302-05/23259-07
Щодо оплати робіт замовником субпідряднику
[spoiler]Міністерство економічного розвитку і торгівлі України розглянуло лист <…> щодо застосування законодавства у сфері державних закупівель та повідомляє.
Закон України “Про здійснення державних закупівель” в редакції від 27.03.2014 № 1170-VII (далі – Закон) встановлює правові та економічні засади здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти.
Відповідно до частини першої статті 40 Закону договір про закупівлю укладається в письмовій формі, а у разі здійснення закупівель за процедурою електронного реверсивного аукціону – у формі електронного документа, відповідно до положень Цивільного та Господарського кодексів України, законів України “Про електронний цифровий підпис”, “Про електронні документи та електронний документообіг” з урахуванням особливостей, визначених цим Законом.
Згідно з частиною першою статті 838 Цивільного кодексу України підрядник має право, якщо інше не встановлено договором, залучити до виконання роботи інших осіб (субпідрядників), залишаючись відповідальним перед замовником за результат їхньої роботи. У цьому разі підрядник виступає перед замовником як генеральний підрядник, а перед субпідрядником – як замовник.
При цьому відповідно до пункту 101 постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2005 № 668 “Про затвердження Загальних умов укладання та виконання договорів підряду в капітальному будівництві” оплата робіт, виконаних субпідрядниками, проводиться на підставі складених ними та підписаних генеральним підрядником документів про прийняття виконаних робіт та їх вартість і може проводитися безпосередньо генеральним підрядником або замовником, якщо це передбачено договором підряду та договором субпідряду.
Згідно з пунктом 20 постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 № 1764 “Про затвердження Порядку державного фінансування капітального будівництва” приймання та оплата робіт, виконаних субпідрядниками, здійснюється генеральним підрядником або замовником на підставі підписаних документів згідно з умовами договору (контракту).
Частиною першою та другою статті 638 Цивільного кодексу України передбачено, що договір є укладеним, якщо сторони в належній формі досягли згоди з усіх істотних умов договору. Істотними умовами договору є умови про предмет договору, умови, що визначені законом як істотні або є необхідними для договорів даного виду, а також усі ті умови, щодо яких за заявою хоча б однієї із сторін має бути досягнуто згоди.
У свою чергу, згідно з частиною першою статті 629 Цивільного кодексу України договір є обов’язковим для виконання сторонами.
З огляду на викладене, у разі якщо можливість оплати робіт, виконаних субпідрядниками передбачена договором про закупівлю безпосередньо замовником субпідряднику та внесення змін до договору про закупівлю в частині найменування та реквізитів субпідрядників не є зміною істотних умов такого договору, замовник може укласти відповідну додаткову угоду з дотриманням вищезазначених Постанов та законодавства в цілому.[/spoiler]










Я пишу с ошибками — это привилегия высшего образования.
Оценить сообщение
 
Перейти на форум:

Подобные темы
Темы Форум Ответов Последние сообщения
Ген і СубПідрядник Прочие вопросы 22 December 03 2011 19:22
Авторизация
Логин

Пароль



Забыли пароль?
Запросите новый здесь.
Навигация
Статьи
Правила сайта
Обратная связь
Сметные программы
Заказать смету
АС-4
C=>C=>C=>С
Разное
Внимание!!! Курсы!!!
Новости
Архив новостей
Сейчас на сайте
Гостей: 19

Пользователей: 0

Всего пользователей: 25,395
Новый пользователь: An

Посмотреть >>>
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА
ЗОДЧИЙ - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем) АС4 Сметный программный комплекс. Кондиционеры