форми КБ-2в та довідки про вартість не включається, а передається підряднику за окремим актом. Раніше була форма М-15а. У випадку виконання робіт господарським способом роботи виконуються силами та
Відображати в актах давальницьку сировину та матеріали можливо лише при виконанні підрядних робіт шляхом проставляння позначки "поставка Замовника" у вартості матеріалу. Обладнання Замовника до
Ксима, при будь-якому виді виконання робіт КБ-2в не є підставою для списання матеріалів та обладнання. Підставою для бухгалтерського обліку є звіт відповідальної особи (виконроба, майстра).
Подскажите пожалуйста, как правильно расценить монтаж подъемника г/п 1000 кг и высотой 60 м. Подъемник необходим заказчику на промышленном объекте для доставки на отметку рабочих с ремонтным и обслуживающим оборудованием. Учитывается в смете как технологическое оборудование.
Заранее благодарю!
Я так и написала:" Подскажите пожалуйста, как правильно расценить монтаж подъемника г/п 1000 кг и высотой 60 м." И со сборником я определилась) Я никогда ранее не осмечивала стоимость монтажа подъемника, и возможно там ни одна позиция, а несколько. Может кто-то выставлял отдельно заказчику стоимость монтажа?