Дрброго дня! Питання: експертиза кошторису було пройдена в 19 році. зараз замовник хоче замовляти роботи, але по тій експертизі. ми в принципі не проти, але чи так можно? дякую всім
Дрброго дня! Питання: експертиза кошторису було пройдена в 19 році. зараз замовник хоче замовляти роботи, але по тій експертизі. ми в принципі не проти, але чи так можно? дякую всім
Якщо джерело фінансування бюджет,то на даний час висновок експертизи не є актуальним :1.Зараз діє КНУ , а де ДСТУ 2.Змінився баланс робочого часу,розмір кошторисної зарплати і т.д.
Змінено: ksilit, December 06 2024 18:32
Підкажіть, будь ласка, в такому питанні. Розробка проектно-кошторисної документації на реконструкцію адмінбудівлі була в кіні 2017р. Лиш тепер керівництво вирішило мабуть що воно треба, тож хоче знати скільки ці роботи будуть коштувати зараз. Зарплата, що була закладена в кошторисі 5500грн. Матеріали я можу оцінити, хоч і досить приблизно, в 3 рази подорожчали з тих пір. Прибуток, адмінітсративні, ризики і інфляція також по коефіцієнтам. А от як визначити теперішню вартість робіт і всього іншого, що є в зведеному кошторисному розрахунку, якщо в мене немає imd, а лиш друкований варіант документів. Часу є на це один день.
Заздалегідь дякую.
Змінено: Dobs, December 16 2024 15:13
А от як визначити теперішню вартість робіт і всього іншого, що є в зведеному кошторисному розрахунку, якщо в мене немає imd, а лиш друкований варіант документів. А от як визначити теперішню вартість робіт і всього іншого, що є в зведеному кошторисному розрахунку, якщо в мене немає imd, а лиш друкований варіант документів.
Перенабрати кошторис по друкованому з урахуванням актуальних змін в ціноутворенні.
k_3 надіслано:
Перенабрати кошторис по друкованому з урахуванням актуальних змін в ціноутворенні.
дякую, але відповідь безтолкова. За один робочий день набрати 23 локальні кошториси нереально.
Мене цікавить як в цьому випадку розрахувати (в % від чого?) наступні пункти: Кошти на виконання будiвельних робiт у зимовий перiод, Кошти на виконання будiвельних робiт у літній перiод, Вартiсть проектних робiт, Вартiсть експертизи проектної документацiї, Кошти на здійснення авторського нагляду.
Всі інші пункти ЗКР розраховуються без необхідності набирати кошторис